Na een positieve evaluatie in 2018, met maar liefst 81 geproclameerde Jeugdvriendelijke VJF judoclubs, zal de Vlaamse Judofederatie samen met Sport Vlaanderen ook in 2019 haar clubs met een kwalitatieve jeugdwerking financieel belonen met de middelen van het Jeugdjudofonds. Het totale bedrag van de subsidies bedraagt dit jaar € 29.130.

Hiermee tracht de VJF met de steun van Sport Vlaanderen, via rechtstreekse subsidiëring aan de clubs, de kwaliteit en de kwantiteit van de jeugdwerking binnen onze clubs te stimuleren.

Dit jaar werken we opnieuw met een digitale versie van het Aanvraagformulier Jeugdjudofonds 2019 U dient het formulier ondertekend ten laatste op 30 juni 2019 in te leveren en te bevestigen. De bewijsstukken kunt u deze editie opladen in het aanvraagformulier.

A.d.h.v. het aanvraagdocument ondertekent u dat uw club voldoet aan de instapvoorwaarden en wordt uw puntenscore en voorlopig bijhorende subsidiegrootte toegekend.

Beschikbare informatie en documenten in verband met het Jeugdjudofonds kunt u steeds vinden onder de link Jeugdjudofonds op deze website.

Aan een lagere gemiddelde subsidie kunnen nieuwe clubs ook een aanvraag indienen voor enkel een Bronzen label. De verplichte bewijsstukken zijn steeds in het aanvraagformulier of hieronder terug te vinden. De instap naar het jeugdjudofonds was nog nooit zo gemakkelijk, uw club doet toch ook mee?!

Een aanvraag indienen voor een Zilveren of Gouden label voor een hogere gemiddelde subsidie is uiteraard voor elke aanvrager mogelijk aan de hand van het indienen van de bijbehorende bewijsstukken die u in het formulier terug kunt vinden.

Met vragen of opmerkingen mag u altijd mailen naar Steven.deMeijer@vjf.be

Bij problemen met de link kunt u volgende link kopieren in uw webbrowser:

Succes!