Deel deze pagina:

Workshop : Aftrainen, hoe kan het beter?

Andere Activiteiten Professional

Dit evenement start op: 18/12/2018

Dit evenement duurt tot: 18/12/2018

Lesgever : Amelie Rosseneu (ex-topjudoka – auteur boek : Making Weight & Everything Else)

Datum :  18/12/2018 om 19u00 in de topsportschool te Wilrijk

Als je aan een judoka vraagt wat ze niet zullen missen na hun carrière, is het antwoord dikwijls diëten en aftrainen... In het judo is de eerste kamp eerst eentje tegen de weegschaal. Voor sommigen is dit gewoon een verplichte doorgang, maar voor velen is dit een ware strijd.

De meesten associëren het woord aftrainen meteen met het lopen in een zweetpak of het wegschrapen van zweet in de sauna. Spijtig, want met een doordachte aanpak kunnen deze barbaarse methoden voor een groot deel vermeden worden. Dat voeding een wereld van verschil kan maken op het gebied van prestaties weten we ondertussen al, maar ook tijdens het aftrainen kan je met de juiste voedingsstrategie het jezelf heel wat makkelijker maken.

In de workshop “Aftrainen, hoe kan het beter?” gaan we het hebben over de verschillende strategieën om je wedstrijd gewicht te bereiken en hoe je deze in de praktijk kan toepassen.

Deze workshop is GRATIS en toegankelijk voor competiejudoka's - trainers coaches en ouders van competitiejudoka's.

Inschrijven is en kan via mail : koen.sleeckx@vjf.be.

Dit evenement vindt plaats in Edegemsesteenweg 100, 2610 Wilrijk.
Add to Calendar 2018-12-18 00:00:00 2018-12-18 00:00:00 Europe/Brussels Workshop : Aftrainen, hoe kan het beter? Topsportschool Antwerpen true YYYY/MM/DD