Deel deze pagina:

Er schreven zich 33 kandidaten in voor het examen 1ste dan op zondag 12 mei 2019. Alle kandidaten waren aanwezig om het examen af te leggen. 26 kandidaten konden de zwarte gordel in ontvangst nemen na een geslaagd examen. 7 kandidaten werden doorverwezen naar de herkansingen.

De gradencommissie wil de geslaagden van harte proficiat wensen en hoopt jullie terug te zien op de volgende technische en katatrainingen. Wij hopen ook dat het behalen van jullie zwarte gordel een stimulans is om verder te gaan tot het behalen van het diploma initiator VTS en het diploma van scheidsrechter.

Behaalden de graad van 1ste Dan: De Laat Neil , De Laat Robin, Dehing Michaël, Denys Warre, Desutter Franky, Genbrugge Kyandro, Hoste Bart, Lecluyze Warre, Meersschaert Reinhard, Moerman Jeroen, Mouradov Arsen, Peeters Kobe, Poels Brent, Sassen Gwendolyn, Schelstraete Ineke, Simons Kidda, Snyers Antoine, Swaegers Babet, Vancoillie Senne, Vancraeynest Pim, Vandamme Daan, Vanderborght Amelie, Vanluyten Senne, Vanstreels Bert, Verelst Ibe en Vermont Danny


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsors

Sponsors