Deel deze pagina:

ZELE – Safety First! Wie had gedacht dat de slagzin van het fratsende veiligheidsteam van Dirk Porrez, ‘de Smos’ en Co in 2020 bittere ernst zou worden … Nu we stilaan in goede richting alle opstartfases in de sportsector doorlopen, beseffen we maar al te goed dat sport beleven vòòr en na de Corona-pandemie anders zal zijn, tenminste totdat er een afdoend vaccin wordt ontwikkeld. En dan nog. 

Corona-pakket

Judoclubs die wedstrijden en tornooien organiseren, zullen ook met dit extra veiligheidsaspect rekening moeten houden. Naast alle opgelegde veiligheidsregels zullen bijgevolg een aantal veiligheidsattributen nodig zijn. Als federatie vinden we het onze taak hierin de clubs bij te staan. Zeker in een eerste fase. Vandaar dat we een zogenaamd ‘Corona-pakket’ met handige attributen samenstellen voor tornooi-organisatoren. Judoclubs die lid zijn van de VJF kunnen binnenkort zo’n Corona-pakket reserveren voor de organisatie van hun event.

Inhoud

Teneinde een Corona-pakket voor de tornooi-organisatoren samen te stellen, heeft de VJF de volgende items aangekocht. Het betreft attributen zoals desinfectiepalen, stoepbord, signalisatie, ontsmettingsgerief, poetsgerief, plexiglas, … Vanaf september zal dit Corona-pakket ter beschikking worden gesteld aan organiserende clubs. Er zal nog een reservatiesysteem, alsook een lijst van alle beschikbare artikelen worden gecommuniceerd.

 

Christian Pierre

 

 

Sponsors

Sponsors